HTML

Hardcore, Gabber blog

A magyarországi gabber scene történései. Igyekszem megosztani a véleményemet másokkal az új megjelenésekről, bulikról és bármiről ami e műfajjal kapcsolatos.

Friss topikok

Archívum

Endymion & Evil Activities - To Claim The Future

2008.06.01. 11:02 :: bandi84

   Az egyik legelőremutatóbb, legprogresszívebb hardcore label 2001 óta minden kétséget kizáróan az Enzyme Records. Szinte nem is találhatun kiadványaik között gyengébb darabot.(Legfeljebb egymáshoz képest). Május 21-én megjelent a 29. kiadványuk is, most ezt ajánjom figyelmetekbe. Érdekes csemegének ígérkezik, hiszen az Evil Activities egyszerű hangzásvilágát nem nagyon tudtam az Enzyme keretei között elképzelni. Lássuk fel tudtak-e nőni a feladathoz az ős Enzyme-s Endymion-nel karöltve.

Endymion & Evil Activities To Claim The Future: Ez a szám nekem csalódás. Beváltotta amitől előzetesen tartottam. Az Evil Activities hangzásvilága dominál inkább. Egyébként nem rossz. Olyan igazi hands up track partykra de semmi több.

Endymion Bio : Érdekes muzsika remek világos, nyárias hangulattal. Olyan kis aranyos. Kislányos női hangfoszlányok és a tekert, csavart dallamok. Hallgatás ajánlott ha nem vágyunk nagy zúzdára.

Endymion & Evil Activities Vengeance : A nemrág megjelent Evil Activities album legjobb száma szerintem. Mer szakítani a már unalomig ismert "rinyinyí" hangzással (legalábbis igyekszik változtatni rajta) és ennek meg is van az eredménye. Agresszív szövegek és egy zseniális kiállás a track közepén. Remek munka, az örjöngés garantált.

Endymion Art: Rögtön a közepébe csap, szinte semmi felvezetés csak azonnal a kegyetlen dodok melyek között remek dallam cikázik és épül fel fokról-fokra. Kiállás és kiteljesedve lecsap. A dallam állandóan változik, pulzál. Ez egy igazi, hamisítatlan, tipikus Endymion track. A vinyl csúcspontja. Öt csillagos.

Ertékelésem: 100/90

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabber.blog.hu/api/trackback/id/tr92497417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása